Ovoce sušené mrazem(Lyofilizované)
Zde se nacházíte:
- Ovoce sušené mrazem(Lyofilizované)
Největší výhodou mrazem sušeného ovoce je, že zpracováním lyofylizací se v něm zachovají všechny vitamíny a minerály.
- Ovoce je nejdříve prudce zmraženo a následně sušeno při nižším tlaku.
- Při tom se voda z ovoce mění v páru a ovoce si tak zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů obsažených v čerstvém ovoci.
- Veškeré ovoce je z naší produkce, žádný dovoz.
- Ovoce je 100% přírodní, bez lepku, bez éček, bez přidaného cukru.
- Mix ovoce sušené mrazem100% přírodní. Bez přidaného cukru. Borůvka, ostružina, švestka a broskev. Ovoce je...detail93,00 KčMix ovoce sušené mrazemNovinka